Carnaval+ dikke truiendag+ complimentenweek

Deze week staat er heel wat op het programma:

Complimentenweek/anti-pestweek: De kinderen trokken gisteren een kaartje met naam van een ander kind uit de klas. Op die manier heeft ieder kind deze week een anonieme verwenner. Complimentjes geven, helpen waar je kan, een leuk moment samen delen,… zijn allemaal voorbeelden hoe je als verwenner de ander een fijne week bezorgt. De bedoeling is dat de kinderen deze attitude aanhouden naar ieder ander kind uit de klas.

dikke truiendag (9/02): Het is voor iedereen een rare tijd. Hopelijk biedt het coronavaccin een oplossing. Maar voor de klimaatopwarming is er geen vaccin. De remedie voor het klimaatvirus, dat zijn onze klimaatacties. Daarom is de slogan voor de 17e editie van Dikketruiendag: OP VOLLE KRACHT voor het klimaat. De kinderen leren deze week heel wat bij over dit thema.

Carnaval (10/02): We maken er een leuke dag van in onze klasbubbel. Er mag niet met confetti gespeeld worden, serpentines zijn wel toegelaten op de speelplaats.

Foto’s volgen later.

Carnaval

Beste ouders

Op woensdag 10 februari is het weer zover, dan mogen wij opnieuw ons zotste kostuum aantrekken om carnaval te vieren op school!

Afbeeldingsresultaat voor carnaval

Wij zien ‘s ochtends iedereen graag verkleed door onze schoolpoort komen. Wij wachten jullie op met aangepaste sfeer en muziek zodat we er een leuk dag van kunnen maken!
Vandaag ook geen reken- of taalactiviteiten maar allerlei leuke carnavalactiviteiten en een echte prins- en prinsesverkiezing!

Onze traditionele carnavalsstoet zal, zoals jullie wel al zullen verwacht hebben, niet kunnen doorgaan gezien de huidige coronamaatregelen. Daarom hebben wij alternatieven uitgewerkt om er binnen hun klasbubbel  een fijne dag van te maken. Wij kijken er naar uit en wij  hopen jullie ook!

Vriendelijke groeten,

Team Klavertje 4 – ‘t Knuffeltje